Ett inlägg om attraktion

Detta är ett inlägg om min framtida dröm-livspartner. Ne, jag bara skojar. 
Det skulle skrämma livet ur alla killar.
 
Inte för att vara tråkig, men nu tänker jag vara lite allvarlig här. En konversation inspirerade mig nyligen, det är därför jag skriver i första hand. Detta inlägg kommer, med sanning denna gång, handla om attraktion. Attraktion är nog på riktigt en utav dem coolaste sakerna jag vet. Attraktion är kraften som för oss tillsamman. Trots att den förekommer i så olika former, så är den en av dem viktigaste pusselbitarna till att två människor stöter ihop med varandra. I detta fall, så vill jag inte prata om den ytliga attraktionen i första hand, utan den något djupare. Jag tänker erkänna min allra största attraktions dille. När man närmat sig någon, och fått börja ta del av partnerns tankar, visioner och interaktioner. Så är det attraktivaste någonsin människor som är kloka på livet. Nästan likt en intelligens om livets ups and downs, som övergår till poesi. Med andra ord, någon som är sann. och det gäller vänner också, varför krångla till det. 
 
För att hitta någon, så ska du bara vara dig själv. Jag tror på the law of attraction jag. Det man vill ha, och ska ha, det får man. Bara man uttrycker det för sig själv till fullo, och verkligen menar det. Är det meningen, så kommer bra saker att ske. 
 
Dagens lärdom: Våra tankar skapar verklighet.
 
I mitt huvud har de cirkulerat mycket kärlek på sistone. Jag är i sånt sökande efter något, jag är verkligen ingen single lady om vi säger så. Jag saknar kärleken. 
 
Att säga det, är att retoriskt tala. Att skriva det, är att låta känslor bli till flytande bläck utöver hårt pressat papper. Att mena det, är att känna det i bröstkorgen. Att älska och att bli älskad, är lycka. Lycka, är magi. Så magi, det finns på riktigt.
 
 
Viss del av källa: En fantastisk bekant person.
 
Ta hand om er. På återseende!
 
chao
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: